Tuesday, 11 September 2012

rabu kedua bulan september braces

Wahhh..dah ade blog dah..meletopkan..dah lame gile nak buat blog ni, tapi kekangan masa (cewahhh). Sekarang ni macam free gile..keje pun tak la banyak sangat, so wujud la blog yang masih hijau pucuk pisang ni.

Braces..??tu bende yang aku nak buat since form 5. Pengaruh kawan agaknye..mcm comel je dia pakai. daftar hospital kerajaan. Mak ai waiting list mengundang kemarahan btul. Sampai sekarang tak panggil2 lagi. Give up da tunggu kerajaan nih, nak buat kat klinik swasta la. Nak buat kat klinik swasta pun aku dah pikir dari setahun yang lepas. Maknanye xtercapai-capai lagi impian itu.

Pagi-pagi lagi ade ex classmate post kat BBM status, 'hari ni pakai braces..yeay'..perghh..lagi menyirap kot. lagi menyirap bile dpt tau dia buat braces damon yang paling murah 6k tu tapi dapat lagi murah dari braces biase sebab uncle dia tu dentist. Terus pikir ade x uncle dentist (hahaha), tapi malang..xde okeyyyy..!!!

Ade satu lagi harapan nk dpt diskaun wat braces..erm..tunggu kawan habis blaja end of this year n then dia masuk hospital kerajaan bleh suh dia adjust waiting list aku tuh..haaa..cun jugak tuh..(memandai plak tolong plan tuk org)..haha

Nak gune duit mak bapak memang tak la kot. Da banyak diorang berhabis kot time aku blaja. Owh..harap sgt la tahun ni bleh buat braces nih.

Erm..for 1st post..ni je la yang mampu ak tulis..haha..banyak lagi ni tp satu-satu lah..:)

No comments:

Post a Comment